TARTINE ET CHOCOLAT| BRILLEN

+100%-

  • slider-1
  • slider-2
Tijdens de zoektocht naar een comfortabel, zacht en een chique merk voor haar eigen baby, ontwierp Catherine Painvin ‘Tartine et Chocolat’ in 1977. Het resultaat was een revolutie in de kinderkleding. Daarna werd deze lijn steeds breder en al snel werd het de leider in de kinderspullen. De brillen van ‘Tartine et Chocolat’ zijn voor de modieuze kinderen.

De brillen hebben een chique uitstraling door de mooie details en afwerking aan zowel de buiten- als de binnenkant van de bril. Alle Tartine et Chocolat monturen zijn voorzien van een gepatenteerd flexsysteem: Er is in thema’s gewerkt gebaseerd op een seizoen. Elk seizoen heeft een eigen motief: regenbogen, bloemen, schilden.. Het is een uitgebreide collectie in kleur en maat. Wereldwijsheid begint vroeg’.

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE | MONTUREN

NIEUW MONTUUR?

Zoekt uw zoon of dochter nog een stoere, hippe kinderbril? Kom dan samen de Tartine et Chocolat kinderbrillencollectie bekijken in Tubbergen of Enschede. Bij Haasewinkel zijn de glazen tot en met 12 jaar altijd gratis!

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR