ASTON MARTIN

+100%-

  • aston-martin-haasewinkel
Aston Martin kan worden geassocieerd met hun auto’s, maar het bedrijf zorgt nu ook voor opschudding in het mode-circuit. De autofabrikant heeft in samenwerking met het bedrijf Marma een 36 delige-brillencollectie op de markt gebracht. De zonnebrillen zijn handgemaakt, met nadruk op innovatieve technologie, hoogwaardige materialen en klassieke ontwerpen. De merken zijn geïnspireerd op traditionele kleuren en flatteuse vormen voor een moderne, doch minimalistische collectie. Er worden zowel acetaat als titanium gebruikt om hedendaagse variaties op de immer populaire piloten zonnebril te creëren. Eyewear liefhebbers zullen blij zijn met de collectie van 6 ontwerpen in een verscheidenheid van frame- en lenskleuren, variërend van groen en grijs naar blauw, goud en bruin.

De Ashton Martin-collectie heeft een gedurfde esthetiek, maar gaat niet altijd over mode. Dit merk staat bekend om hun innovatieve materialen en deskundig vakmanschap, waardoor de eyewear collectie een perfecte aanvulling is op Aston Martin’s klassieke en kwalitatief hoogwaardige auto’s.

Aston Martin Eyewear

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Aston Martin zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in onze vestigingen in Enschede of Tubbergen.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR