CAZAL

+100%-

  • slider-haasewinkel-3-cazal
  • slider-haasewinkel-2-cazal
De ontwerpen van CAZAL zijn niet mainstream, maar onderscheiden zich door hun kenmerkende stijl. Oprichter en toonaangevende ontwerper Cari Zalloni, zorgt, in samenwerking met een klein team van vijf mensen, voor een breed scala aan hoge kwaliteit monturen voor mannen en vrouwen.

Van het glamoureuze Hollywood tot het trendgevoelige Japan: CAZAL is een wereldwijd merk met een fascinerende ontwerp geschiedenis dat gevestigd is in Duitsland.
Sterren en trendsetters kiezen voor de meer extraverte creaties van het label: De beroemde CAZAL Legends – voorheen bekend als CAZAL Vintage. Deze opvallende brillen hebben hun oorsprong in de jaren ’80 en werden al snel bekend om hun extravagantie.

Keer op keer zien we deze legendarische brillen in films of muziek video’s. Artiesten als Run DMC, Rihanna, Gwen Stefani, Brad Pitt, Jay-Z en vele anderen zijn gespot met een CAZAL Legend.

Eyewear by Cazal

SELECTIE | SUNGLASSES

SELECTIE |SUNGLASSES

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Cazal zien en bent u geïnteresseerd in een nieuwe zonnebril? Dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Tubbergen of Enschede.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR