EEN CILINDER?

+100%-

  • contactlenzen-haasewinkel-2

WAT IS ASTIGMATISME?

Een op de twee personen heeft het: astigmatisme. Astigmatisme treedt op wanneer het hoornvlies een onregelmatige kromming heeft, waardoor de invallende lichtstralen op een asymmetrische wijze gebroken worden. Hierdoor ziet u alles enigszins wazig en vervormd. Goed nieuws: astigmatisme is geen ziekte, wel een extra element waarmee rekening gehouden moet worden om uw blik weer scherp te krijgen. Ziet u niet echt scherp, heeft u last van vermoeide ogen of hoofdpijn en heeft u problemen met autorijden in het donker? Dan raden we u aan verder te lezen!

ZACHTE, TORISCHE CONTACTLENZEN

Gelukkig hebben de ontwikkelingen de afgelopen jaren niet stil gestaan en zijn er grote stappen gezet op het gebied van de ontwikkeling van zachte contactlenzen voor astigmaten. We noemen deze contactlenzen ‘torische lenzen’ (in de volksmond lenzen met ‘cilinder’). De kans dat we u een oplossing kunnen bieden die geschikt is voor uw ogen is dus heel erg groot. Er zijn zelfs diverse keuzemogelijkheden voor wat betreft materiaal en vervangperiode. Wilt u slechts af en toe lenzen dragen? Dan zijn daglenzen een prima optie. Deze lenzen hebben geen onderhoud nodig en na gebruik kunt u ze gewoon weggooien. Ideaal!

DRAAGT U AL ZACHTE LENZEN? OOGCONTROLE EN TESTLENZEN!

‘Gewone’, sferische contactlenzen kunnen astigmatisme niet corrigeren. Vermoedt u dat u astigmatisme heeft, maar wilt u het graag zeker weten? Aarzel niet, kom langs voor een oogcontrole en ontdek zelf hoe torische contactlenzen uw zicht kunnen verbeteren!

NIEUWE CONTACTLENZEN?

Wilt u alles te weten komen over onze contactlenzen? Dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Enschede of Tubbergen. Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren voor de juiste contactlenzen.
MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK