DEMETZ KIDSS

+100%-

Omdat een kind niet zomaar een klant is, heeft Demetz een speciale productlijn voor hen gecreeerd, met inbegrip van een volledig assortiment van brillen. Er zijn high-tech modellen ideaal voor kleinere en meer stijlvolle modellen voor oudere kids. Voor elk kind, van 6 maanden tot 16 jaar, is er een model te vinden.

Demetz heeft bij het creëren van de eerste collectie ultra-duurzame “Demetz Kids” monturen “Kids” van 3-36 maanden in gedachten gehouden. Met dit licht gewicht, comfort en duurzame en zorgvuldige ontwerp in trendy kleuren, kunnen ze hun oudere broers en zussen jaloers te maken!

Eyewear by Demetz Kidss

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE |MONTUREN

NIEUWSGIERIG?

Zoekt uw zoon of dochter nog een stoere, hippe kinderbril? Kom dan samen de Demetz Kids kinderbrillencollectie bekijken in Tubbergen of Enschede. Bij Haasewinkel zijn de glazen tot en met 12 jaar altijd gratis!

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR