DSQUARED2 EYEWEAR

+100%-

  • Dsquared Slider 1
  • Dsquared Slider 3
  • Dsquared Slider 2
Dean en Dan Caten, twee broers uit Willowdale Toronto, begonnen hun weg in de mode op de Parson’s School of Design in New York in 1984. Acht jaar later, verhuisde het Canadese duo naar Italië. De broers hadden hun zinnen gezet op het lanceren van hun eigen merk. Na samengewerkt te hebben met een aantal van Italië’s meest gevierde modehuizen waaronder Diesel en Versace, presenteerden de ontwerpers in 1995 hun eerste collectie onder het label Dsquared2. De presentatie was het debuut van een van de meest spectaculaire shows, die de aandacht kreeg van journalisten en kopers uit de hele wereld. De filosofie van Dsquared2 is een edgy mix van Canadese iconografie, verfijnde Italiaanse snit en speelse sensualiteit. De collecties zijn een naadloze versmelting van contrasten: sportief en glamoureuze, laidback en extravagant, mannelijk en vrouwelijk, het creëren van een onderscheidend concept van de alternatieve luxe. Dean en Dan Caten verdelen hun leven tussen Milaan en Londen, en de Dsquared2 collecties worden geproduceerd in Italië, die aanleiding geven tot het motto van het merk “Geboren in Canada, Wonen in Londen, Made in Italy”.

Eyewear by Dsquared2

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Dsquared2 zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in House Of Snobs in Enschede!

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR