DUTZ KIDS EYEWEAR

+100%-

Kinderen kiezen tegenwoordig vaak al vroeg voor een eigen stijl. De Dutz Kidz monturen bestaan uit een kleurrijke collectie voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. Kids kunnen zelf kiezen welke stoere en coole bril zij willen! En een prettige bijkomstigheid … de brillen zijn zo gemaakt dat ze tegen een stootje kunnen!

De collectie bestaat zowel uit acetaat als metaal. Ook combinaties zijn te  vinden. De designers hebben speciale aandacht gegeven aan de pasvorm zodat de brillen optimaal te dragen zijn tijdens het spelen! Maak kennis met deze geweldige collectie kinderbrillen in een van onze winkels!

Eyewear by Dutz Kids

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE |MONTUREN

NIEUWSGIERIG?

Zoekt uw zoon of dochter nog een stoere, hippe kinderbril? Kom dan samen de Dutz kids kinderbrillencollectie bekijken in Tubbergen of Enschede. Bij Haasewinkel zijn de glazen tot en met 12 jaar altijd gratis!

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR