FACONNABLE EYEWEAR

+100%-

Het Franse modemerk Façonnable laat zich inspireren door de rijke kleurenpracht van de Middellandse Zee. Filmsterren en aristocraten die genieten van een luxe vakantie aan de Franse Rivièra. Verscholen achter hun zonnebril, nippend aan een cocktail nemen ze elkaar op. Dit is ook duidelijk zichtbaar in de verschillende modellen die Façonnable levert.

Façonnable Eyewear is een moderne, maar bescheiden herencollectie. Met een uitmuntende pasvorm en draagcomfort. De vele vergaderingen en ontwerpen resulteerden in vier uiteengezette stijlen, namelijk de Progress-Line, de New-Vintage serie en de jongere Tailored Denim collectie. Zo is er voor elke man een gepaste bril.

Eyewear by Facannable

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE |MONTUREN

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Faconnable zien en bent u geïnteresseerd in een nieuwe zonnebril? Dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Tubbergen of Enschede.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR