Fashion Fair Hengelo 2017

Zien we jou a.s. zondag ook bij de Fashion Fair Hengelo?

Een unieke dag waarbij wij aanwezig zijn met de meest exclusieve merken zonnebrillen. Je kunt ook onze uitgebreide collectie Lindberg monturen alvast bij ons passen!

Of wil je liever weten hoe jouw gezondheid is? Laat je dan in onze stand informeren over de “Open uw ogen” gezondheidscheck. Met de uitkomsten en aanbevelingen van deze check kun je actief aan preventie doen.

Je kan je ook ter plekke laten informeren over de gezondheid van jouw ogen met onze Easy Scan. Een snelle scan waarbij wij het netvlies kunnen inspecteren op de meest voorkomende oogafwijkingen.

Het programma begint om 12:30u. Gedurende het middagvullend programma, met onder andere een fantastisch modeshow van Monique Collignon en een hairshow van Mufide Halaceli, kun je naar hartenlust proeven van exquise hapjes en drankjes.

Tegelijkertijd kun je je laten inspireren en informeren door de aanwezige standhouders. Daarnaast zullen verschillende muzikanten, onder wie Jan Vayne, zorgen voor een prachtige ambiance en zijn er fantastische prijzen te winnen tijdens de loterij en wordt een schilderij van Henk Lassche geveild.

 

Voor meer informatie: www.fashionfairhengelo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *