GENTLE MONSTER SUNGLASSES

+100%-

  • 1
  • 2
  • 3
Gentle Monster werd vijf jaar geleden opgericht door voormalige leraar Engels Hankook Kim, maar wordt nog steeds beschouwd als nieuwkomer op de markt. Het brillenlabel zet de meest innovatieve, trendy en experimentele brilontwerpen op de markt onder het motto “shock the world”. Gentle Monster beschouwt zichzelf als een organisme dat constant evolueert. Zij wil de wereld verbijsteren om met de vijf belangrijkste focuspunten: product, ruimte, styling, cultureel redesign en technologie. En dit kan ook met 8 in-house ontwerpers.

Gentle Monster verenigt het artistieke met het commerciële aspect. Met controversiële ontwerpen maken ze bij de consument een esthetisch bewustzijn wakker en zet zij een product op de kaart dat commercieel is maar tegelijkertijd ook kunst van een hoog niveau belichaamt. Daarnaast wil Gentle Monster voornamelijk het idee tegenspreken dat hoogstaande fashion producten per definitie duur moeten zijn. Het brillenmerk is niet alleen razend populair in eigen land, bij ondermeer nationale popsterren en acteurs, maar ook ver daarbuiten.

Eyewear by Gentle Monster

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Gentle Monster zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Tubbergen of Enschede.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR