JOHANN VON GOISERN | BRILLEN

+100%-

  • johann-von-goisern-slider-haasewinkel
Als je slogan ‘Dare to be Different’ is, kun je het uiteraard niet maken om standaard brillen te maken. Dat doet Johann von Goisern dan ook niet! Het Oostenrijkse merk maakt unieke, met de hand gemaakte monturen die zeker niet voor iedereen zijn, maar wel voor kleurrijke persoonlijkheden die het daadwerkelijk aandurven anders te zijn dan de rest.

De inspiratie voor de collectie haalt Johann von Goisern uit de prachtige Oostenrijkse natuur. De kleurrijke bloemenzee in de zomer en het winterwonderland in de winter komen tot uiting in een bontgekleurde verzameling monturen. Door het speciale productieproces ziet u in de collectie van Johann von Goisern kleuren terug die u nergens anders ziet. Durf je het aan om anders te zijn? Kom langs!

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE | MONTUREN

NIEUW MONTUUR?

Zoekt uw zoon of dochter nog een stoere, hippe kinderbril? Kom dan samen de Johann von Goisern kinderbrillencollectie bekijken in Tubbergen of Enschede. Bij Haasewinkel zijn de glazen tot en met 12 jaar altijd gratis!

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR