KALEOS EYEHUNTERS| SUNGLASSES

+100%-

Kaleos jaagt op een exclusieve look. Zij zijn de EYEHUNTERS. Brillen zeggen veel over u dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Dat is de reden waarom Kaleos veel moeite doet om in een bril de persoonlijkheid en de houding van iemand in elke situatie te weerspiegelen. Een brede selectie van brillen waarmee iedereen zich kan identificeren: conventionele, moderne tot extravagante brillendragers en trendsetters.

Schitterend design, hoogwaardige materialen en meer dan aantrekkelijke prijzen zijn ingebakken in het DNA van Kaleos Eyehunters. En alsof dat nog niet genoeg is, de collectie is dynamisch, constant groeiend, vernieuwend zodat u keer op keer verrast wordt.

SELECTIE | SUNGLASSES

SELECTIE | SUNGLASSES

NIEUW MONTUUR?

Wilt u de complete collectie van Kaleos Eyehunters zien en bent u geïnteresseerd in een nieuwe zonnebril? Dan bent u van harte welkom in de vestiging House Of SNOBs in Enschede.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR