PAUL & JOE EYEWEAR

+100%-

In 2009 is de collectie PAUL & JOE Eyewear gelanceerd. De reacties op deze eerste collectie waren in Frankrijk overweldigend. PAUL & JOE wordt niet alleen gezien als een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt. De innovatieve, speelse en toch bescheiden ontwerpen zorgen voor vernieuwende monturen.

PAUL & JOE onderscheidt zich door unieke details aan de binnenzijde van het montuur aan te brengen. De buitenkant van het montuur straalt een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter uit. Een bescheiden logogebruik, zeer fraai plaatmateriaal en een geraffineerde pasvorm staan garant voor een perfecte uitstraling.

Eyewear by Paul & Joe

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE |MONTUREN

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Paul & Joe zien en bent u geïnteresseerd in een nieuwe zonnebril? Dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Tubbergen of Enschede.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR