pq EYEWEAR BY RON ARAD

+100%-

  • Haasewinkel-ron-arad-slider-1-1200x400
  • Haasewinkel-ron-arad-slider-2-1200x400
Ron Arad komt oorspronkelijk uit Israel. Er is sinds 1994 een Ron Arad studio in Como. Daarnaast is hij gasthoogleraar productenontwerpen op de Technische Hogeschool in Wenen. Sinds 1997 is Ron Arad professor Industrieel-en meubelontwerp aan het Royal College of Art in Londen. Zijn brillen lijken op het eerste gezicht het werk van een beeldend kunstenaar, maar zijn toch vaak verrassend comfortabel.

Hij zelf zegt: “De branche is vrij behoudend, waardoor ik optimaal gebruik maak om een andere kijk op het functionele brilmontuur te geven.” De brillen zijn mooi, uniek en bestaan vaak uit één geheel. Elke bril heeft een echte Ron Arad-handtekening. Zijn brillen zijn experimenteel, maar verliezen nooit de oorspronkelijke functie. Dankzij het gepatenteerde A-frame, is deze Ron Arad bril de enigste die verstelbaar is.

A-Frame by Ron Arad

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

SELECTIE | MONTUREN

D-Frame by Ron Arad

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

SELECTIE | MONTUREN

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Ron Arad zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in onze vestigingen in Enschede of Tubbergen.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR