SASHEE SCHUSTER

+100%-

  • sashee-schuster slider 2
  • sashee-schuster-Haasewinkel1
Sophia Loren, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn en Grace Kelly zijn slechts een paar van deze beauty-iconen die deze brillenvorm uitkozen. Cat-Eye brillen zijn altijd het synoniem van charme en glamour geweest, daarnaast zijn het tijdloze klassiekers die altijd nieuw te interpreteren zijn. De collectie Sashee Schuster is 100% „Made in Germany“ en komt uit de brillenfabriek Funky Kingdom in Kinsau-Beieren.

De modellen uit de nieuwe collectie van Sashee Schuster vertellen precies het verhaal van charme en glamour: deels uitvergrootte vormen, die door het gebruik van transparant acetaat licht en harmonisch in het gezicht van de draagster werken en daarnaast een hommage aan de vrouwelijkheid zijn. Het bijzondere is het met de hand toegevoegde natuurmateriaal zoals bijvoorbeeld veren, bladeren, hop, thee. De natuur zelf geeft deze brillen de kleur die de brillen zo uniek maken.

A-Frame by Ron Arad

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

De modellen zijn leverbaar als monturen en zonnebrillen.

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Ron Arad zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in onze vestigingen in Enschede of Tubbergen.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR