SMOKE X MIRRORS EYEWEAR

+100%-

  • 1
  • 2
  • 3
In 2014  creëerden de neven David Shabtai en Roi Ironi, Smoke x Mirrors: een zonnebril in de vormen en kleuren van de jaren vijftig, zestig en zeventig, die niet uit zou misstaan op Keith Richards, Jimi Hendrix, of Buddy Holly,-maar met een moderne flair. Sommige modellen zijn voorzien van vergulde bruggen geflankeerd door acetaat frames, sommige doorschijnend met een futuristische maar toch ingetogen touch. Het merk heeft een beroemde fan base, met Ethan Hawke, Lake Bell, en Miles McMillan als de officieuze gezichten van het merk.

Smoke x Mirrors is ervan overtuigd dat de dingen precies moet zijn wat ze lijken : eenvoudig, zuiver en zorgvuldig gemaakt, als een tijdloos stuk muziek . Gekenmerkt door een authentieke benadering van hun ambacht zien zij brillen als een middel voor innovatie in de mode. ” Oud vakmanschap en kwaliteit ontmoeten nieuwe technologieën. ” Ontworpen in New York City en handgemaakt in Frankrijk is elk product geproduceerd van de hoogste kwaliteit materialen en innovatieve technieken, die vandaag de dag beschikbaar zijn , wat resulteert in structureel superieure vormen en trend -proof stijlen die het moderne leven weerspiegelen .

Sunglasses by Smoke X Mirrors

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

SELECTIE | ZONNEBRILLEN

NIEUWSGIERIG?

Wilt u de complete collectie van Smoke X Mirrors zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Tubbergen of Enschede.

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR