WILLIAM MORRIS YOUNG WILLS

+100%-

William Moris Young Wills maakt met name kinderstijlen voor kleinere gezichten. William Moris staat bekend om de vele gewaagde kleurcombinaties. De nieuwe collectie beslaat uit 3 tijdloze vormen.  Voor een ieder weet men een designer bril met prachtige originele ontwerpen te bieden, die voortdurend evolueren.

Door hard werken, toewijding en persoonlijke service, vermengd met liefde en trots, streeft elk lid van de William Morris Londen-team er naar hun klanten kwaliteit en integriteit op een dagelijkse basis te bieden. Loop binnen in een van onze vestigingen of maak een afspraak!

Eyewear by William Morris Young Wills

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE |MONTUREN

NIEUWSGIERIG?

Zoekt uw zoon of dochter nog een stoere, hippe kinderbril? Kom dan samen de William Morris Young Wills kinderbrillencollectie bekijken in Tubbergen of Enschede. Bij Haasewinkel zijn de glazen tot en met 12 jaar altijd gratis!

Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur. Of kom vrijblijvend langs en laat u adviseren onder het genot van een kopje koffie.

MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR