WILLIAM MORRIS| EYEWEAR

+100%-

  • Slider 1 William Morris Haasewinkel
  • Slider 2 William Morris Haasewinkel
  • Slider 3 William Morris Haasewinkel
In 1996 creëerde Robert Morris William Morris Londen – een onafhankelijk bedrijf met een zeer ‘Engels’ merk. Het doel? Een ieder een designer bril met prachtige originele ontwerpen te bieden, die voortdurend evolueren. Door hard werken, toewijding en persoonlijke service, vermengd met liefde en trots, streeft elk lid van de William Morris Londen-team ernaar hun klanten kwaliteit en integriteit op een dagelijkse basis te bieden. Na een bescheiden start is William Morris London vandaag de dag uitgegroeid tot een succesvol wereldwijd merk.

Ondanks deze groei is de filosofie en merkbeleving van William Morris Londen nog even sterk als ze jaren geleden was. In een wereld die overspoeld is met multinationals zijn het de ‘familie’waarden die hen onderscheidt en wat klanten waarderen. Een familie waar nog steeds de oprichter en managing director aan het roer staat, een familie die luistert, kennis levert, zich aanpast aan de behoeften de normen bepaalt. En dit alles gedreven door liefde en passie die gewoon ongeëvenaard is.

SELECTIE | MONTUREN

SELECTIE | MONTUREN

NIEUW MONTUUR?

Wilt u de complete collectie van Alain Mikli zien en bent u geïnteresseerd in een nieuw montuur? Dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Enschede of Tubbergen. Het is ook mogelijk online een afspraak in te plannen, zo weet u zeker dat wij u optimaal kunnen adviseren bij een nieuw montuur.
MAAK VRIJBLIJVEND ONLINE EEN AFSPRAAK VOOR UW NIEUWE MONTUUR